Все, що ви хотіли знати про білизну з вареної бавовни


Ми проводимо уві сні приблизно третину життя, тому важливо, щоб постільна білизна, на якій ви спите, була комфортною та приємною. У цій статті ми розповімо, чому вам обов'язково сподобається білизна з вареної бавовни.

 

Чому «варена» бавовна?

«Варена» в даному випадку можна розуміти буквально: тканину після виробництва перуть в дуже гарячій воді з додаванням пемзи і вулканічної породи.

Її не потрібно прасувати

Найголовніша перевага постільної білизни з вареної бавовни — вона відмінно виглядає без прасування. Під час виробництва тканину обробляють особливим чином, через що спочатку вона виглядає злегка пом'ятою. В цьому її фішка: така постільна білизна створює враження стильної недбалості, розслабленості, домашнього затишку без зусиль. А ще це економить багато часу.

Вона дуже м'яка

Пемза і вулканічна порода, в якій перуть тканину ще до того, як пошити з неї постільну білизну, чіпляють волокна тканини, розторочують їх, через що білизна стає оксамитовою на дотик, дуже м'якою та затишною.

Виглядає стильно

Знайти однотонну постільну білизну непросто: найчастіше в магазинах зустрічається білизна “в квіточку” або з візерунком. Ми спеціально замовляємо однотонні темні тканини: такі комплекти стильні, витончені і гарно виглядають в інтер'єрі.

 З 100% бавовни

Постільна білизна з вареної бавовни на 100% має натуральний склад без додавання синтетики. Така білизна відмінно підійде як на літо, так і на зиму: натуральний матеріал добре дихає і випаровує вологу в теплу погоду, а м'яка поверхня створює відчуття затишку і тепла в холодні місяці року.

Не вицвітає та не скочується

Постільна білизна з вареної бавовни не змінює колір і не линяє навіть після 200 прань. Справа в тому, що бавовняні нитки фарбують ще перед плетінням тканини: таким чином колір глибоко закріплюється і не блідне. Періть таку білизну в пральній машині на стандартній програмі «Бавовна» до 40°С.

Варена бавовна надзвичайно практична тканина: на ній не утворюються ковтунці, і вона довго служить навіть при постійному використанні і регулярному пранні.

Хочете такий комплект?

Обирайте в нашій колекції з вареної бавовни за посиланням

https://leglo.ua/collections/belje-iz-varenogo-hlopka